Ongewenste software verwijderen

Het kan soms voorkomen dat u ergens op een verkeerde link klikt of misschien een verkeerd mailtje opent waardoor er troep op het systeem komt te staan. Dit is een ongemak waar velen regelmatig tegenaan lopen.
Gelukkig zijn wij handig in het verwijderen van virussen, malware en/of ongewenste software. Hierna kunt u weer verder zonder dat er iemand stiekem over uw schouder meekijkt.

Hardware problemen oplossen

Geeft uw computer uit het niets piepsignalen bij het opstarten? Valt de computer na verloop van tijd uit zichzelf uit? Start de laptop niet meer op? Dan heeft u een grote kans dat er een hardware probleem aanwezig is.
Wij kunnen dat vaak voor u oplossen door het defecte onderdeel te vervangen met een gelijkwaardig of sneller onderdeel.

Computer of laptop upgraden

Heeft u het idee dat de computer langzaam is geworden of wil u betere prestaties dan eerst het geval was? Dan kan u denken aan het upgraden van het systeem d.m.v. een nieuwe grafische kaart, extra geheugen, meer opslag of een snellere processor.

Onderhoud of schone installatie

Computer/laptop stofvrij laten maken inclusief nieuwe koelpasta, installatie van besturingssysteem (Windows, Linux), upgraden van het besturingssysteem (Windows, Linux), backups laten maken, opschonen van het systeem.

Data-recovery (softwarematig)

Terughalen van verwijderde bestanden (foto’s, audio, documenten).

Computer assembleren & configureren

Hardware vervangen of bijplaatsen. Zelf uw onderdelen kiezen voor een nieuwe pc en die in elkaar laten zetten door één van onze medewerkers. Software installatie & activatie (Office pakketten, Adobe producten, enz).

Prijslijst vanaf:
 
Backups maken €20,-
Herinstallatie OS (inc. updates) €40,-
Data recovery €50,-
Virusvrij maken €40,-
Onderzoekskosten computer/laptop €20,-
Optimaliseren van de computer excl. materiaalkosten €20,-
Onderdelen vervangen €20,-