rinaldo-k

Login project

Login is een project van SCIP (Samenwerkende Clientgestuurde Initiatieven en Projecten). Scip is  een onderdeel van De Regenbooggroep. Login wordt gerund door vrijwilligers met een passie voor computers. Bij Login kan je terecht om te leren  hoe je systemen moet onderhouden, repareren, assembleren & configureren. De meeste van onze medewerkers hebben te maken (gehad) met psychische problemen. Door een WMO-traject kan je de ondersteuning krijgen om je te ontwikkelen in de door jou gekozen richting.

Vacatures

Heb je interesse om bij Login aan de slag te gaan, dan nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen. Dit kan door een mail te sturen. Wij nodigen je dan uit voor een gesprek. Ervaring is niet vereist, een goede motivatie en respectvolle omgang met collega’s en klanten wel. Login is altijd op zoek naar mensen die veel ervaring hebben en die deze willen delen met hun collega’s. Meer informatie over onze vacatures kunt u vinden op de scipwebsite.

De werkplaats van Login

Nieuwe vrijwilligers beginnen op de Werkplaats van Login. Daar leren ze via scholing en praktijkervaring alles over het opknappen en repareren van computers & laptops. Ook leren ze op de Werkplaats hoe je met klanten om moet gaan. Als de vrijwilligers er klaar voor zijn en dat ook willen, stromen ze door naar één van de Login winkels wanneer er plaats is.